O nama

Verde

Od trenutka kada smo 2001. godine izabrali naziv naših sokova (Verde – italijanska reč, znači zeleno), ostali smo verni prirodi iz koje uzimamo samo najbolje.

Fabrika

Iza nas su godine, čak decenije iskustva u proizvodnji sokova od kontinentalnog i tropskog voća. Fabrika za preradu voća i povrća je sagrađena 2003. u vojvođanskoj ravnici u prirodnom okruženju sela Krnješevci nadomak Beograda.

Proizvodnja

Proizvodnja se vrši u strogo kontrolisanim uslovima, od kaša i koncentrata koji se kupuju od renomiranih domaćih i svetskih proizvođača sirovina. Verde proizvodi su prirodni, napravljeni od voća i povrća procesom pasterizacije i ne sadrže veštačke boje, arome i konzervanse.

Kvalitet

Fabrika je 2007. godine dobila HACCP sertifikat koji potvrđuje kvalitet Verde sokova i omogućava izvoz proizvoda u Evropsku uniju. Mnoge ino kompanije zadovoljne kvalitetom naših proizvoda i načinom poslovanja odlučile su da za njih proizvodimo sokove i druge artikle (privatne trgovinske marke).

Pakovanje

Priprema i pakovanje se vrši savremenom Tetra Pak opremom, za pakovanja od 1 i 0.2 litra čime se zadovoljavaju najviši higijenski standardi. Zahvaljujući najsavremenijoj opremi i vrhunskoj pripremi proizvodnje, u Verde proizvodima su sačuvani svi hranljivi sastojci voća i povrća.

Distribucija

U saradnji sa nasim partnerima Kimby CO d.o.o., Verde proizvodi su zastupljeni sirom Evrope, a kupcima u Srbiji su nasi proizvodi dostupni u TSV marketima kao i u regionalnim i lokalnim trgovinskim lancima.

Vojačka 68, Krnješevci, Srbija

© All right reserved